Lediga tjänster

Vi söker en Drifttekniker

Kilenkrysset AB är ett bygg- och fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd på ca 500 000 kvm.
Vi söker nu med placering i Rosersberg/Kungsängen en drifttekniker med gedigna kunskaper och erfarenhet av service och reparationsarbeten, allt från ventilationssystem och komfortkyla med tillhörande styr-, el- och reglerteknik samt övervakningssystem till uppkomna felanmälningar i fastigheterna.
Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv för att göra ett bra jobb. Det är meriterande att ha jobbat med fastighetsdrift eller installationsteknik tidigare.


Tjänsten är mångsidig och innefattar bl.a. följande arbetsuppgifter:

• Ansvara för drift i fastigheterna till avtalad prestanda, att identifiera och avhjälpa uppkomna driftstörningar.

• Ta emot fel uppmärksammade av hyresgästen och se till att dessa samt de löpande felanmälningarna som inkommer åtgärdas.

• Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att behålla hög standard och öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar.

• Genomföra tillsyn och skötsel av fastigheterna i form av ronder för att löpande arbeta med felavhjälpande och förebyggande underhåll.

• Upprätthålla den dagliga kontakten med våra hyresgäster samt hålla dem uppdaterade på vad som händer i våra fastigheter.

• Löpande arbete med driftsoptimering och utveckling.

• Se till att fastigheterna är hela och rena samt att alltid upprätthålla en hög servicenivå och ett trevligt bemötande gentemot hyresgästen.


Eftersom du är företagets ansikte utåt och har direktkontakt med kunder och leverantörer krävs en positiv och trevlig attityd och en god servicekänsla.

B-körkort erfordras.
Svenska i tal och skrift.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Till dig som vill jobba med oss i ett expanderande fastighetsbolag, med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete med goda framtidsmöjligheter.

Upplysningar lämnas av Per Heikman, tel. 0152- 244 61, per.heikman@kilenkrysset.se

Skicka din ansökan med meritförteckning och referenslista till:
Per Heikman, Kilenkrysset AB, Box 554, 645 25 Strängnäs eller via e-post: per.heikman@kilenkrysset.se

________________________________________________________________________________________________________________________


Kilenkrysset är ett mycket framgångsrikt fastighetsbolag med affärsidè att Bygga, Äga, Förvalta. Bolaget har 80-talet medarbetare och omsätter 600 Mkr i byggverksamheten och 300 Mkr i förvaltningsdelen. Koncernen består av cirka 140 bolag. Vi är tydligt affärsinriktade och entreprenörsdrivna.


Vi söker en Administrativ Chef till vårt huvudkontor i Strängnäs


Som administrativ chef får du en nyckelroll i vår koncern. Du kommer ingå i företagsledningen, rapportera till VD och leda vår administrativa avdelning.

Din uppgift blir att svara för företagets administration med inriktning på redovisningsrelaterade uppgifter. I samband med att koncernen växer och affärer genomförs förändras också bolagsstrukturen och här spelar den administrativa chefen en nyckelroll. Även skattefrågor blir en del av ditt arbete.

Vi vänder oss till dig som är utbildad ekonom och har flerårig erfarenhet av bokslutsarbete och koncernredovisning. Du har erfarenhet från fastighetsbranschen, erfarenhet av skattefrågor är tydligt meriterande. Du tilltalas av en roll som kombinerar operativa uppgifter med ledarskap och du vill arbeta i ett framgångsrikt företag med högt tempo och tydlig affärsinriktning.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Linda Wirström, telefon 070-207 80 70 alt. lw@advice-es.com på Advice Executive Search som vi samverkar med i denna rekrytering.

Du är välkommen att skicka din intresseanmälan via advice-es.com. Urval sker fortlöpande.


________________________________________________________________________________________________________________________


Kilenkrysset bygger och förvaltar logistikbyggnader, kontor och bostäder. Idag förvaltar vi cirka 370 000 kvm lokalyta. Samtliga entreprenader drivs för egen förvaltning.
För att tillmötesgå ökad efterfrågan från produktion av bostäder/lokaler söker vi till våra arbetsplatser i Mälardalen byggprojektledare och byggplatschef.


Projektledare Bygg


Arbetsuppgifter:
Som Projektledare ansvarar du för hela projektets genomförande från början till slut. Det innebär att du ansvarar för projektering, kalkyler, tar fram förfrågningsunderlag, handlar upp entreprenader både för nyproduktioner samt för våra infrastrukturarbeten, har övergripande ansvar för ekonomin samt vara beställarens representant mot entreprenörer och hyresgäst fram till överlämnande. Du kommer att arbeta tillsammans med våra platschefer inom bygg.


Bakgrund:
Vi söker dig som har gedigen Bygg- och gärna Mark- och Anläggningsteknisk kunskap. Utbildning som gymnasie-/
högskoleingenjör eller på annat sätt motsvarande utbildningsnivå.
Allmän datakunskap och erfarenhet av Autocad och PlanCon/BidCon är meriterande. Utbildad inom Bas U och Bas P.
Du har förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt.


Platschef Bygg


Arbetsuppgifter:
Som arbetsledare ansvarar du på arbetsplatsen både tekniskt och ekonomiskt för projektets genomförande. Det är viktigt att skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder, kollegor, underentreprenörer och leverantörer. Du besitter stort tekniskt kunnande, är affärsmässig och drivande. Du kommer att arbeta tillsammans med våra projektledare inom bygg.


Bakgrund:
Vi söker dig som har Bygg- och gärna Mark- och Anläggningsteknisk kunskap. Har erfarenhet som arbetsledare, är van att leda personal, självständigt kunna fatta beslut och driva frågor.
Utbildning som gymnasieingenjör eller på annat sätt motsvarande utbildningsnivå.
Allmän datakunskap och erfarenhet av Autocad och PlanCon/BidCon är meriterande. Utbildad inom Bas U och Bas P.
Du är en bra problemlösare. Vi tror också att du har en god social kompetens.


Övrigt:
Tjänsterna är heltid med tillsvidareanställning. B-körkort krävs.


Verksamhetsområde:
Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är i kommuner norr och söder om Mälaren.


Vill du veta mer om tjänsterna:
Kontakta gärna Ove Nilsson: 0152-244 34, 070-766 53 98, alt.
Peter Kavén: 0152-244 05, 070-766 53 96


Välkommen med din ansökan till:
ove.nilsson@kilenkrysset.se alt.
Kilenkrysset AB, Ove Nilsson, Box 554, 645 25 Strängnäs

Sista ansökningsdag är: 2017-09-20.