Lediga tjänster

Vi söker nu en mark- och exploateringsingenjör till vår mark och planenhet

Kilenkrysset är en privatägd fastighetskoncern med affärsidé att Bygga, Äga och Förvalta fastigheter. Goda relationer är vårt signum med fokus på långsiktighet, nöjda kunder och motiverade medarbetare. Med vår effektiva byggprocess och byggelement producerade i vår egen prefabanläggning bygger vi kundanpassade lösningar för egen förvaltning. Vårt fastighetsbestånd består av ca 395.000 kvm uthyrningsbar yta, huvudsakligen lager- logistik- och kontorsfastigheter, i 16 kommuner. Vi är 80-talet engagerade medarbetare med bred kompetens i en starkt entreprenörsdriven organisation med positiv anda och oändliga möjligheter. Tillsammans bidrar vi till samhällsutvecklingen genom att planera för nya stadsdelar samt nya logistik- och industriområden på de ca 11,5 miljoner kvm mark som finns i vårt fastighetsbestånd. Kilenkrysset omsätter ca 600 Mkr i byggverksamheten och 300 Mkr i förvaltningsdelen.


Våra avdelningar består av mark- och planenhet, affärsutveckling, bygg, förvaltning samt ekonomi.

Inom mark- och planenheten ansvarar vi för att förvärva och förvalta mark- och skog, driva detaljplaner samt projektera infrastruktur inom våra fastigheter.

På grund av pensionsavgång söker vi nu en mark- och exploateringsingenjör där du enskilt och i team kommer att driva genomförandet av samhällsbyggnadsprojekt för bostads-, verksamhets- och omvandlingsområden.
Några av dina arbetsuppgifter blir att bistå enheten med anskaffning och köp av mark i attraktiva lägen samt driva detaljplaner från planstart till antagande. Du kommer också bistå enheten med att ta fram underlagen för köpstrategi/identifiering av mark i attraktiva lägen. Du ansvarar för att upprätta avtal om förvärv och upplåtelse av mark/fastigheter. Du kan komma att få företräda bolaget vid lantmäteriförrättningar och ansöka om lagfarter etc.

I din roll som Mark och exploateringsingenjör har du löpande kontakter med kommuner och privata markägare, konsulter, näringsliv, statliga myndigheter.
För att du ska passa in i rollen som vår nya medarbetare ska du vara utåtriktad, initiativrik, strukturerad, tydlig samt ha god administrativ förmåga. Du är analytisk samt har god förmåga att kommunicera och föra förhandlingar. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och har lätt för att samarbeta.
Internt kommer du också ha en betydelsefull roll genom att vara delaktig i avdelningens verksamhetsutveckling och förbättring av arbetsprocesser.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller på annat sätt har byggt upp motsvarande kompetens. Gärna med inriktning samhällsbyggnad, väg- och vatten eller lantmäteri. Du talar god svenska, har bra datavana och B-körkort.

Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Till dig som vill jobba med oss i ett expanderande fastighetsbolag, med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete med goda framtidsmöjligheter.

Upplysningar lämnas av Anders Solberg, exploateringschef tel. 0152- 244 07, mobil 0707-665407

Skicka din ansökan med meritförteckning och referenslista senast 2018-04-20 till:
Anders Solberg, Kilenkrysset AB, Box 554, 645 25 Strängnäs, eller via e-post: anders.solberg@kilenkrysset.se

Lediga tjänster

Vi söker en Drifttekniker

Kilenkrysset AB är ett bygg- och fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd på ca 500 000 kvm.
Vi söker nu med placering i Rosersberg/Kungsängen en drifttekniker med gedigna kunskaper och erfarenhet av service och reparationsarbeten, allt från ventilationssystem och komfortkyla med tillhörande styr-, el- och reglerteknik samt övervakningssystem till uppkomna felanmälningar i fastigheterna.
Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv för att göra ett bra jobb. Det är meriterande att ha jobbat med fastighetsdrift eller installationsteknik tidigare.


Tjänsten är mångsidig och innefattar bl.a. följande arbetsuppgifter:

• Ansvara för drift i fastigheterna till avtalad prestanda, att identifiera och avhjälpa uppkomna driftstörningar.

• Ta emot fel uppmärksammade av hyresgästen och se till att dessa samt de löpande felanmälningarna som inkommer åtgärdas.

• Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att behålla hög standard och öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar.

• Genomföra tillsyn och skötsel av fastigheterna i form av ronder för att löpande arbeta med felavhjälpande och förebyggande underhåll.

• Upprätthålla den dagliga kontakten med våra hyresgäster samt hålla dem uppdaterade på vad som händer i våra fastigheter.

• Löpande arbete med driftsoptimering och utveckling.

• Se till att fastigheterna är hela och rena samt att alltid upprätthålla en hög servicenivå och ett trevligt bemötande gentemot hyresgästen.


Eftersom du är företagets ansikte utåt och har direktkontakt med kunder och leverantörer krävs en positiv och trevlig attityd och en god servicekänsla.

B-körkort erfordras.
Svenska i tal och skrift.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Till dig som vill jobba med oss i ett expanderande fastighetsbolag, med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete med goda framtidsmöjligheter.

Upplysningar lämnas av Per Heikman, tel. 0152- 244 61, per.heikman@kilenkrysset.se

Skicka din ansökan med meritförteckning och referenslista till:
Per Heikman, Kilenkrysset AB, Box 554, 645 25 Strängnäs eller via e-post: per.heikman@kilenkrysset.se