Kilenkrysset söker Affärsutvecklare

Kilenkrysset är en privatägd fastighetskoncern med affärsidé att Bygga, Äga och Förvalta fastigheter. Goda relationer är vårt signum med fokus på långsiktighet, nöjda kunder och motiverade medarbetare. Med vår effektiva byggprocess och byggelement producerade i vår egen prefabanläggning bygger vi kundanpassade lösningar för egen förvaltning.
Vårt fastighetsbestånd består av ca 395 000 kvm uthyrningsbar yta, huvudsakligen lager- logistik- och kontorsfastigheter, i 13 kommuner. Vi är 80-talet engagerade medarbetare med bred kompetens i en starkt entreprenörsdriven organisation med positiv anda och oändliga möjligheter. Tillsammans bidrar vi till samhällsutvecklingen genom att planera för nya stadsdelar samt nya logistik- och industriområden på de ca 11,5 miljoner kvm mark som finns i vårt fastighetsbestånd.

Kilenkrysset omsätter ca 600 Mkr i byggverksamheten och 300 Mkr i förvaltningsdelen.

Kilenkrysset söker en ny affärsutvecklare som får möjligheten att bli en del av ett företag som bygger, äger och förvaltar fastigheter. Vår strategi riktar sig tydligt mot att förvärva mark, bygga samt därefter långsiktigt äga och förvalta fastigheten. Affärsutvecklaren förväntas initiera och vara delaktig i alla delar av en affär; från förvärv av råmark, planläggning av området och utveckling av infrastruktur i exploateringsområden fram till byggnation och sedan ägande och förvaltning. Kilenkrysset har, på olika nivåer, mycket kunskap internt vilket gör det möjligt att ta till hjälp där det behövs.

Affärsutvecklaren får chansen att:
• Självständigt initiera, driva affärer och genomföra affärer
• Skapa ett stort kontaktnät både internt och externt
• Vara placerad i Strängnäs och arbeta mot marknaden i Stockholm
• Bli en del av ett kompetent team som ger möjlighet att lära och utvecklas av varandra
• Arbeta med stor frihet under ansvar
• Lära känna marknaden och vad som sker för att identifiera och utveckla goda och långsiktiga affärsmöjligheter

För att lyckas i rollen krävs erfarenhet från självständigt och proaktivt arbete med att driva fastighetsaffärer. En förståelse för hela processen är klart meriterande. Du arbetar förmodligen som projektledare, mäklare eller konsult inom fastighetsbranschen och känner dig redo för nästa steg i karriären. Tjänsten kräver ett stort inre driv och viljan att komma framåt. Kilenkrysset präglas av ett starkt entreprenörskap och för att trivas måste man uppskatta den miljön och själv inneha den egenskapen. Att ha förmågan att utveckla goda affärsinriktade relationer kommer vara avgörande för att lyckas i rollen.

I denna rekryteringsprocess sammarbetar vi med Advice Executive Search och hänvisar därför eventuella frågor till Madelen Andrén på tel.073-559 12 25 eller madelen.andren@advice-es.com

Då urval sker löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock ej senare än 7:e oktober. Ansökan sker via https://www.advice-es.com/uppdrag/affarsutvecklare-2/


Vi söker en Drifttekniker

Kilenkrysset AB är ett bygg- och fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd på ca 500 000 kvm.
Vi söker nu med placering i Rosersberg/Kungsängen en drifttekniker med gedigna kunskaper och erfarenhet av service och reparationsarbeten, allt från ventilationssystem och komfortkyla med tillhörande styr-, el- och reglerteknik samt övervakningssystem till uppkomna felanmälningar i fastigheterna.
Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv för att göra ett bra jobb. Det är meriterande att ha jobbat med fastighetsdrift eller installationsteknik tidigare.


Tjänsten är mångsidig och innefattar bl.a. följande arbetsuppgifter:

• Ansvara för drift i fastigheterna till avtalad prestanda, att identifiera och avhjälpa uppkomna driftstörningar.

• Ta emot fel uppmärksammade av hyresgästen och se till att dessa samt de löpande felanmälningarna som inkommer åtgärdas.

• Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att behålla hög standard och öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar.

• Genomföra tillsyn och skötsel av fastigheterna i form av ronder för att löpande arbeta med felavhjälpande och förebyggande underhåll.

• Upprätthålla den dagliga kontakten med våra hyresgäster samt hålla dem uppdaterade på vad som händer i våra fastigheter.

• Löpande arbete med driftsoptimering och utveckling.

• Se till att fastigheterna är hela och rena samt att alltid upprätthålla en hög servicenivå och ett trevligt bemötande gentemot hyresgästen.


Eftersom du är företagets ansikte utåt och har direktkontakt med kunder och leverantörer krävs en positiv och trevlig attityd och en god servicekänsla.

B-körkort erfordras.
Svenska i tal och skrift.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Till dig som vill jobba med oss i ett expanderande fastighetsbolag, med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete med goda framtidsmöjligheter.

Upplysningar lämnas av Per Heikman, tel. 0152- 244 61, per.heikman@kilenkrysset.se

Skicka din ansökan med meritförteckning och referenslista till:
Per Heikman, Kilenkrysset AB, Box 554, 645 25 Strängnäs eller via e-post: per.heikman@kilenkrysset.se