Vi söker en Mark- och Exploateringsingenjör

2019-01-07
Vill du jobba i ett expanderade fastighetsbolag med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, där du dessutom får chansen till en rolig, omväxlande och självständig tjänst? Med hjälp av OnePartnerGroup rekryterar vi en mark- och exploateringsingenjör till Kilenkrysset i Strängnäs!

Klicka här för mer information om tjänsten


Vi söker en Drifttekniker

Kilenkrysset AB är ett bygg- och fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd på ca 500 000 kvm.
Vi söker nu med placering i Rosersberg/Kungsängen en drifttekniker med gedigna kunskaper och erfarenhet av service och reparationsarbeten, allt från ventilationssystem och komfortkyla med tillhörande styr-, el- och reglerteknik samt övervakningssystem till uppkomna felanmälningar i fastigheterna.
Du har ett stort tekniskt intresse och ett driv för att göra ett bra jobb. Det är meriterande att ha jobbat med fastighetsdrift eller installationsteknik tidigare.


Tjänsten är mångsidig och innefattar bl.a. följande arbetsuppgifter:

• Ansvara för drift i fastigheterna till avtalad prestanda, att identifiera och avhjälpa uppkomna driftstörningar.

• Ta emot fel uppmärksammade av hyresgästen och se till att dessa samt de löpande felanmälningarna som inkommer åtgärdas.

• Vara delaktig i att planera och genomföra underhållsåtgärder som leder till att behålla hög standard och öka energieffektiviteten samtidigt som miljöpåverkan minskar.

• Genomföra tillsyn och skötsel av fastigheterna i form av ronder för att löpande arbeta med felavhjälpande och förebyggande underhåll.

• Upprätthålla den dagliga kontakten med våra hyresgäster samt hålla dem uppdaterade på vad som händer i våra fastigheter.

• Löpande arbete med driftsoptimering och utveckling.

• Se till att fastigheterna är hela och rena samt att alltid upprätthålla en hög servicenivå och ett trevligt bemötande gentemot hyresgästen.


Eftersom du är företagets ansikte utåt och har direktkontakt med kunder och leverantörer krävs en positiv och trevlig attityd och en god servicekänsla.

B-körkort erfordras.
Svenska i tal och skrift.
Tjänsten är heltid med tillsvidareanställning.

Till dig som vill jobba med oss i ett expanderande fastighetsbolag, med mycket sunt förnuft och positivt tänkande, erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete med goda framtidsmöjligheter.

Upplysningar lämnas av Per Heikman, tel. 0152- 244 61, per.heikman@kilenkrysset.se

Skicka din ansökan med meritförteckning och referenslista till:
Per Heikman, Kilenkrysset AB, Box 554, 645 25 Strängnäs eller via e-post: per.heikman@kilenkrysset.se