Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

4 april, 2023

”Halvlek” i Sellpys nya lagerbyggnad som uppförs och ägs av Kilenkrysset Sweden och Bockasjö.

”Halvlek” i Sellpys nya lagerbyggnad som uppförs och ägs av Kilenkrysset Sweden och Bockasjö.

Kilenkrysset Sweden och Bockasjö har sedan tidigare kommunicerat att Sellpy hyr
20 400 kvadratmeter i nyutvecklad logistikbyggnad. Byggnaden är placerad på fastigheten Sigtuna Rosersberg 11:155, beläget inom Stockholm Nord Logistikcenter, Rosersberg, Sigtuna Kommun. I veckan genomfördes en gemensam aktivitet för att fira att byggnationen nu uppnått ”Halvlek”.

I september 2022 kommunicerade Kilenkrysset Sweden och Bockasjö AB tillsammans med Sellpy att de träffat överenskommelse om att uppföra en nya modern lagerfastighet för att bemöta Sellpys tillväxtresa. I veckan genomfördes en gemensam aktivitet ”Halvlek i bygget” där huvudfokus låg på att diskutera åtgärder ställda utifrån parternas högt ställda hållbarhetsmål.

”Halvlek” i Sellpys nya lagerbyggnad som uppförs och ägs av Kilenkrysset Sweden och Bockasjö. 1
Fredrik Lindholm Sellpy, Adam Ekdahl Bockasjö, Annika Persson Kilenkrysset Sweden, Joakim Hedin Bockasjö, Liam Persson Kilenkrysset Sweden, Oskar Nielsen, Pär Axelsson Bockasjö, Viktor Gunnstam Sellpy och Daniel Parkhagen Bockasjö.

-Vi på Bockasjö är glada över att ha fått delta i den produktiva diskussionen med Sellpy. Det pågående byggprojektet går enligt planen och uppfyller Sellpys höga krav gällande hållbarhet säger Joakim Hedin, vd Bockasjö.

-Vi är stolta över vårt partnerskap och vår gemensamma strävan att bygga en mer hållbar framtid. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling säger Annika Persson, vd och ägare Kilenkrysset Sweden.

-Vi är glada över att ha deltagit i denna viktiga diskussion om hållbarhet tillsammans med Bockasjö och Kilenkrysset. Vi är övertygade om att genom att samarbeta kan vi göra verkliga framsteg mot en mer hållbar framtid säger Oskar Nielsen COO och medgrundare på Sellpy.

För mer information, vänligen kontakta

Lars-Erik Sandhgren, vice vd Kilenkrysset Sweden
E-post: lars-erik.sandhgren@kilenkrysset.se
Telefon: 070-790 44 23

Joakim Hedin, VD Bockasjö AB
E-post: joakim@bsgr.se
Telefon: 070- 521 53 00

Oskar Nielsen, COO, medgrundare Sellhelp AB
E-post: oskar@sellpy.se
Telefon: 073- 922 99 22

Kilenkrysset Sweden är en av de numera tre Kilenkrysset koncernerna. Kilenkrysset och Kilenkrysset Sweden har ett nära samarbete med varandra och delar visionen om att finnas där framtidens Sverige växer. Vi bygger, äger och förvaltar fastigheter på mark vi själva äger och vi jobbar med både nationella och internationella kunder. Kilenkrysset Sweden har focus på Stockholm- Uppsala- och Västmanlands län.

Bockasjö är en fastighetsutvecklare och logistikfastighetsägare som verkar inom förvaltning och fastighetsutveckling. Företaget är specialiserat på att bygga moderna och energieffektiva logistikfastigheter för lager, distribution och produktion på strategiska logistikorter runtom i Sverige. Genom att erbjuda högkvalitativa och funktionella fastigheter, hjälper Bockasjö sina hyresgäster att optimera sina logistikkedjor och förbättra sin affärsverksamhet.

Sellhelp AB (Sellpy) Sellpy är Nordens största second hand-e-handel. ”Sellpy grundades 2014 ned målet att underlätta för alla att leva cirkulärt. Sellpy gör det enkelt att både handla och sälja second hand. Sellpys kunder behöver bara packa ner allt som de inte längre använder i en Sellpy-påse. Sellpy hämtar påsen hos dig, sorterar och kvalitetssäkrar varorna och ser till att sakerna får en chans att hitta nya hem och komma till användning igen. Idag har Sellpy ett sortiment med över 1,5 miljoner kvalitetssäkrade varor och har, tillsammans med sina kunder, redan gett över 17 miljoner varor ett nytt liv”.