Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

11 december, 2020

Kilenkrysset förvärvar fastighet i Strängnäs och tecknar hyresavtal med IDEMIA Sweden

Kilenkrysset förvärvar fastighet i Strängnäs och tecknar hyresavtal med IDEMIA Sweden

Kilenkrysset förvärvar fastighet i Strängnäs och tecknar hyresavtal med IDEMIA Sweden 1
Foto från vänster: Per Heikman Kilenkrysset, Matilda Pettersson Kilenkrysset, Andreas Lenander Kilenkrysset, Jan Persson Kilenkrysset, Torbjörn Norée IDEMIA, Lars Larson IDEMIA och Andreas Bände IDEMIA.

Den 27 November 2020 förvärvade Kilenkrysset fastigheten Rördrommen 9 i Strängnäs och kunde samtidigt teckna hyresavtal med den redan befintliga brukaren likaså ägare av lokalen, IDEMIA Sweden AB.
Tillträde skedde den 1 December 2020.

-Vi är mycket glada att kunna genomföra dessa typer av förvärv. Då vi värnar om tillväxten och företagsklimatet i Strängnäs kommun, känns det bra att kunna erbjuda säljaren att fortsätta bedriva sin verksamhet i redan befintliga lokaler säger Matilda Pettersson Affärsutvecklare på Kilenkrysset AB.

Kilenkrysset förvärvar fastighet i Strängnäs och tecknar hyresavtal med IDEMIA Sweden 2
Fastigheten Rördrommen 9 i Strängnäs.

Fastighetsförvärvet innefattar en fastighet på totalt ca 4 800 kvm, fördelat på kontor samt verksamhetslokal där IDEMIA Sweden AB bedriver verksamhet i form utav tillverkning av bank- och identitetskort. Företaget har funnits sedan 1968 men i den nuvarande lokalen i Strängnäs har man bedrivit verksamhet sedan 1977. Anläggningen i Strängnäs har i dagsläget ca 90 anställda.

– En utav de positiva effekterna av affären är att vi nu kan fokusera på att vidareutveckla vår verksamhet i form utav en satsning på vår core- verksamhet. Förvaltningen av lokalen överlåter vi med varm hand till Kilenkrysset säger Lars Larson Verksamhetschef på IDEMIA Sweden AB.

För mer information vänligen kontakta:

Matilda Pettersson, Affärsutvecklare Kilenkrysset AB
Telefon: 070- 766 54 19
E-mail: matilda.pettersson@kilenkrysset.se

Lars Larson, Verksamhetschef IDEMIA Sweden AB
Telefon: 070- 160 68 10
E-mail: Lars.larson@idemia.com

IDEMIA Sweden AB grundades 1968 och är verksamma inom tillverkningsindustrin.
Företaget tillverkar
bank- och identitetskort. Under 2019 hade bolaget 103 anställda. Omsättningen för räkenskapsåret 2019 uppgick till strax över 233 Mkr.