Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

7 juli, 2022

Kilenkrysset förvärvar fastighet inom Stockholm Nord Logistikcenter, och bygger tillsammans med Fordonsbolaget

Kilenkrysset förvärvar fastighet inom Stockholm Nord Logistikcenter, och bygger tillsammans med Fordonsbolaget

Kilenkrysset förvärvar fastigheten Sigtuna Rosersberg 11:145 med placering inom Stockholm Nord Logistikcenter, Rosersberg, Sigtuna Kommun och genomför byggnation av en anläggning för bilhandel tillsammans med Fordonsbolaget. Projektet har ett så kallat  ”Forward Funding” -upplägg och innebär att byggnationen genomförs gemensamt och att Kilenkrysset kommer att äga, förvalta och drifta byggnaden med Fordonsbolaget som hyresgäst.

Kilenkrysset förvärvar fastighet inom Stockholm Nord Logistikcenter, och bygger tillsammans med Fordonsbolaget 1
Illustrationsbild på kommande byggnad.

Anläggningen kommer att få en yta på 10 398kvm, fördelat på fyra plan varav det nedersta är en suterrängvåning och det översta ett mindre kontor. Byggnaden får en tilltalande placering med bästa skyltläge mot E4:an. Tillhörande tomtyta är på 10 151 kvm, vilket kommer innefatta både parkering och uppställningsplats. Beräknad inflyttning är under 2023.

-Det är med glädje som vi påbörjar detta projekt tillsammans med  Fordonsbolaget. Vi har känt varandra sedan några år tillbaka och hela tiden har vi haft en gemensam målbild att hitta den ultimata placeringen inom Rosersberg Logistikområde, och nu föll allting på plats! Ska bli spännande att följa etableringen och se deras framtida bidrag till utvecklingen av fordonsbranschen  säger Jan Persson , vd, ägare och styrelsordförande Kilenkrysset.

Kilenkrysset förvärvar fastighet inom Stockholm Nord Logistikcenter, och bygger tillsammans med Fordonsbolaget 2
Fordonsbolaget är en utav de lyckliga vinnarna av Auto Awards Sverige. 2019 tilldelades man priset i kategorin “Årets Återförsäljare av begagnade bilar”. Pierre Nordström CMO, Danny Attar VD/Grundare, Christian Dovrell COO i samband med prisutdelningen.

-Det är med stor glädje vi idag kan meddela att nästa steg i utvecklingen av Fordonsbolaget görs tillsammans med Kilenkrysset. Vi har en lång relation med Kilenkrysset och har under flera år arbetat med en gemensam målbild om att placera Fordonsbolaget på en optimal plats inom Rosersbergs industriområde. En målbild där alla bitar nu fallit på plats. Sedan tidigare har Fordonsbolaget förvärvat två fastigheter i Rosersberg intill e4an för att säkerställa bolagets framtida etablering och expansion tillsammans med Kilenkrysset säger Danny Attar, vd Fordonsbolaget.

För mer information, vänligen kontakta

Jan Persson, vd, ägare och styrelseordförande Kilenkrysset AB
E-post: jan.persson@kilenkrysset.se
Telefon: 070- 766 54 04

Danny Attar, vd Fordonsbolaget
E-post: Danny.attar@fordonsbolaget.se
Telefon: 08-590 788 86

Fordonsbolaget är idag en av de ledande aktörerna på svenska marknaden specialiserade på begagnade premiumbilar. Bolagets målsättning är att digitalisera och revolutionera bilbranschen med nya innovativa tekniska lösningar och värdeerbjudanden. Sedan 2017 har Fordonsbolaget varit först med att erbjuda onlineköp med fri frakt och fri retur, något som idag blivit det nya normala. Dessa satsningar har bidragit till att Fordonsbolaget 2019 belönades med Auto Awards pris ”Årets återförsäljare av begagnade bilar”. Idag sysselsätter Fordonsbolaget över 25 medarbetare i Sverige och 7 IT-konsulter i andra delar av världen bolaget omsätter idag 700 MSek. För mer information: www.fordonsbolaget.se