Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

11 maj, 2020

Kilenkrysset köper 650 000 kvm mark i Strängnäs Kommun

Kilenkrysset köper 650 000 kvm mark i Strängnäs Kommun

Kilenkrysset köper 650 000 kvm mark i Strängnäs Kommun 1

Kilenkrysset har den 30 April tecknat avtal gällande markförvärv av 650 000 kvm råmark inom fastigheterna Malmby 2:12, 2:13, 2:16, 2:17, 3:14 samt Malmby 4:12. Markområdet är beläget i direkt anslutning till E20 och några av bolagets redan befintliga markområden i Strängnäs kommun. Marken förvärvades från Bröderna Jonas och Ola Åkerman genom avtal om fastighetsreglering. Markaffären ger Kilenkrysset möjlighet att fortsätta utveckla den expansiva logistiknäringen och tillskapa nya jobb i Strängnäs kommun.

Tillträde till marken skedde vid samma tidpunkt som avtalet signerades, dvs 30 April. Stora delar av markområdet är utpekat som planerat verksamhetsområde i kommunens fördjupade översiktsplan vilket även är syftet med Kilenkryssets förvärv.

” Vi ser med positiv inställning fram emot att få vara en del utav den kommande företagsutvecklingen inom Strängnäs kommun. Vi är ett bolag med stark drivkraft som värnar extra mycket om vår hemkommun, framför allt i den situation samhället befinner sig i just nu” säger Jan Persson, VD, ägare och styrelseordförande Kilenkrysset.