Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

29 september, 2023

Kilenkrysset Sweden välkomnar Servistore till fastigheten Fräsaren 5, Strängnäs

Kilenkrysset Sweden välkomnar Servistore till fastigheten Fräsaren 5, Strängnäs

Kilenkrysset Sweden välkomnar Servistore AB till fastigheten Fräsaren 5 i Strängnäs. Servistore är verksamma inom magasinering och erbjuder smarta och säkra förråd för både privat- och företagskunder.

Lokalen som man kommer att hyra i Strängnäs ligger belägen i Storängens verksamhetsområde längs vältrafikerade Kilenvägen, med närhet till både E20 och riksväg 55. I samma fastighet finns ett redan väletablerat möbelföretag.

Kilenkrysset Sweden välkomnar Servistore till fastigheten Fräsaren 5, Strängnäs 1
Per Heikman Kilenkrysset Sweden, Tom Lundqvist Kilenkrysset Sweden, Karin Hallèn Servistore och Ivan Elgstrand Servistore i samband med avtalssigneringen.  


Avtalet är tecknat på 15 år och innefattar en lokalyta på 1 134 kvm, hela ytan disponibel för kunduthyrning i form utav Self storage. Förrådsanläggningen erbjuder kunderna anpassade ytor för kundens olika individuella behov gällande förvaringsutrymme. Alla utrymmen har hög säkerhet med larm och kameraövervakning både in- och utvändigt samt uppvärmning året runt. Uthyrningsstart gentemot kunder, början på juli 2023.

Vi är väldigt glada över att Servistore väljer att öppna i Strängnäs och i en av våra fastigheter. De har ett väldigt smidigt, enkelt och tillgängligt koncept för sina kunder, vilket vi tror kommer passa Strängnäsborna perfekt! Samarbetet med Servistore i avtalsskedet och byggnadsskedet har fungerat väldigt smidigt och känts väldigt bra, säger Per Heikman, Affärsutvecklare Kilenkrysset Sweden.

Strängnäs har varit och är en viktig del för Servistores expansion mot en tydlig närvaro i Mälardalen, där vi sedan tidigare har ett par etableringar i Västerås och Eskilstuna. Jag är uppvuxen i Flen, så etableringarna i den här regionen betyder även något extra för mig, säger Ivan Elgstrand, vd Servistore.

För mer information vänligen kontakta:

Per Heikman, Affärsutvecklare Kilenkrysset Sweden
E-post: per.heikman@kilenkrysset.se
Telefon: 070-766 42 09

Ivan Elgstrand, vd Servistore
E-post: ivan.elgstrand@servistore.se
Telefon: 010-214 78 01

Kilenkrysset Sweden är en av de numera tre Kilenkrysset koncernerna. Kilenkrysset och Kilenkrysset Sweden har ett nära samarbete med varandra och delar visionen om att finnas där framtidens Sverige växer. Vi bygger, äger och förvaltar fastigheter på mark vi själva äger och vi jobbar med både nationella och internationella kunder. Kilenkrysset Sweden har focus på Stockholm- Uppsala- och Västmanlands län. För mer information: www.kilenkryssetsweden.se

Servistore erbjuder smarta och säkra förråd för privat och företag. Företaget grundades i Linköping 2006 och är idag verksamt på femton orter fördelat över 25 fastigheter och en samlad yta av ca +40 000kvm. Servistore har en branschunik digital lösning för bokning, betalning och uthämtning av nycklar till sitt förråd. Den digitala tjänsten är tillgänglig dygnet runt på samtliga orter och anläggningar. Servistore ingår i Black Pond-koncernen och ägs tillsammans med M2 Asset Management.  För mer information:  www.servistore.se // www.blackpond.se