Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

19 januari, 2024

Kilenkrysset tecknar hyresavtal med NCC Sverige AB, fastigheten Oppeby gård 1:5, Nyköpings kommun

Kilenkrysset tecknar hyresavtal med NCC Sverige AB, fastigheten Oppeby gård 1:5, Nyköpings kommun

Kilenkrysset AB tecknar hyresavtal med NCC Sverige AB gällande en del av fastigheten Oppeby gård 1:5, Nyköpings kommun. Avtalet avser 525 kvm kontors- och personalutrymmen fördelat på två våningsplan.

-Det är mycket glädjande att teckna detta hyresavtal med just NCC. De är en aktör som kommer att passa väl in med fastighetens redan befintliga hyresgäster. Avtalet bygger vidare på Kilenkrysset och NCC:s relation sedan innan, säger Matilda Pettersson Affärsutvecklare Kilenkrysset.

Kilenkrysset tecknar hyresavtal med NCC Sverige AB, fastigheten Oppeby gård 1:5, Nyköpings kommun 1
Edvard Davidsson, Gruppchef Projektering NCC, Matilda Pettersson, Affärsutvecklare Kilenkrysset och Sagvan Abdulsatar Produktions- och affärschef NCC Building Sweden i samband med avtalssigneringen.

Fastigheten har en naturnära placering med närhet till E4, centrala Nyköping och Skavsta flygplats. Tillträde sker under sommaren 2024.

-För NCC är den lokala närvaron en självklar förutsättning för att kunna hantera den dagliga verksamheten och leverera entreprenader enligt våra kunders ofta högt satta mål. Därför ser vi fram emot att samla hela vår verksamhet inom bygg-, infrastruktur och eftermarknad i nya fräscha lokaler i Nyköping på en attraktiv adress hos Kilenkryssets fastighet Oppeby gård.

Efter tillträdet i juni kommer vi inreda och ”NCC-anpassa” lokalerna efter våra specifika behov och ser fram emot flytten i september. NCC strävar efter attraktiva och effektiva kontor som stödjer våra medarbetares behov och det nya kontoret kommer utformas för att fungera för samtliga av våra verksamheters varierade projekt och aktiviteter, säger Sagvan Abdulsatar Produktions- och affärschef NCC Building Sweden.

Kilenkrysset tecknar hyresavtal med NCC Sverige AB, fastigheten Oppeby gård 1:5, Nyköpings kommun 2
Fastigheten Oppeby gård 1:5.

För mer information vänligen kontakta:

Matilda Pettersson, Affärsutvecklare Kilenkrysset
E-post: Matilda.pettersson@kilenkrysset.se
Telefon: 070-766 54 19

Sagvan Abdulsatar, Produktions- och affärschef NCC Building Sweden
E-post: sagvan.abdulsatar@ncc.se
Telefon: 070-817 48 17

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling.
För mer information:
www.ncc.se

Kilenkrysset är en privatägd fastighetskoncern med affärsidé att bygga, äga och förvalta fastigheter. Goda relationer är vårt signum med fokus på långsiktighet, nöjda kunder och motiverade medarbetare. Vårt fastighetsbestånd består av ca 395.000 kvm uthyrningsbar yta, huvudsakligen lager- logistik- och kontorsfastigheter, i 13 kommuner. Tillsammans bidrar vi till samhällsutvecklingen genom att planera för nya stadsdelar samt nya logistik- och industriområden på de ca 30 miljoner kvm mark som finns i vårt fastighetsbestånd. Kilenkrysset omsätter ca 600 Mkr i byggverksamheten och 300 Mkr i förvaltningsdelen.
För mer information: www.kilenkrysset.se