Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

17 november, 2020

Kilenkrysset uppför anläggning åt BCA Vehicle Remarketing AB i Strängnäs

Kilenkrysset uppför anläggning åt BCA Vehicle Remarketing AB i Strängnäs

Kilenkrysset uppför anläggning åt BCA Vehicle Remarketing AB i Strängnäs 1
Foto från vänster:
Johan Åkerlund Operativ chef BCA och Matilda Pettersson Affärsutvecklare Kilenkrysset

Kilenkrysset och BCA Vehicle Remarketing AB har den 11 november 2020 tecknat ett hyresavtal avseende en anläggning placerad på Gorsingeberget i Strängnäs.


Avtalet innefattar en lokalyta på 3 434kvm indelat på tre verkstadslokaler för tvätt, bilrekond och inspektion med tillhörande kontor och personalutrymmen samt 1 590 kvm uppställningsyta för personbilar inomhus.

I hyresobjektet ingår en tomtyta på 60 000 kvm varav 45 000 kvm är asfalterad för att nyttjas som uppställningsplats för personbilar. Byggnationen påbörjas under våren 2021 och beräknas vara klar våren 2022.

-Vi är mycket glada över att få välkomna BCA hit till Strängnäs. Etableringen av ytterligare en verksamhet på Gorsingeberget visar en positiv utveckling av området. Vi önskar våra nya hyresgäster varmt välkomna till Strängnäs och önskar dem stort lycka till med sin verksamhet säger Matilda Pettersson Affärsutvecklare Kilenkrysset.

För mer information vänligen kontakta:
Matilda Pettersson, Affärsutvecklare Kilenkrysset
E-mail: matilda.pettersson@kilenkrysset.se
Telefon: 070- 766 54 19

Johan Åkerlund, Operativ chef BCA Vehicle Remarketing AB
E-mail: johan.akerlund@bca.com
Telefon: 070-309 06 93

BCA Vehicle Remarketing AB
BCA är Europas ledande bilauktionshus och räknas sedan 60år tillbaka som nummer ett inom remarketing av fordon. Företaget har utvecklat marknadens bästa e-handelssystem för online försäljning, elektronisk auktion och budgivning online med logistik, besiktning, förvaring, iordningställande med mera. Bilarna kommer ifrån vagnparksägare, leasing- och finansbolag, kommuner och landsting, generalagenter, och bilåterförsäljare. Totalt blir det 8000 bilauktioner om året men mer än 1,4 miljoner fordon per år.
Företaget grundades 1946 och har sedan dess utvecklat ett unikt nätverk av professionella bilhandlare och säljare i hela Europa och är i dagsläget verksamma i 15 länder. https://www.bca.com/sv/se/