Kilenkrysset logo

Kontakt för framtiden

Tillsammans med våra affärsutvecklare hittar vi bra lösningar för era framtidsplaner.

4 februari, 2022

Kilenkrysset välkomnar restaurangkedjan Brödernas till Solberga Handelsplats, Strängnäs kommun

Kilenkrysset välkomnar restaurangkedjan Brödernas till Solberga Handelsplats, Strängnäs kommun

Vi på Kilenkrysset är mycket stolta över att kunna presentera restaurangkedjan Brödernas som ny hyresgäst i vår redan befintliga restaurangfastighet ute vid Solberga Handelsplats. Fastigheten har en yta på totalt 192 kvm med tillhörande uteplats samt kundparkering. Fastigheten är byggd 2014 och har sedan dess haft en och samma aktör verksam i lokalen, dock med olika franchisetagare.

Tillträde till lokalen samt diverse kundanpassningar kommer att ske under mars månad och tanken är att man redan i april ska kunna öppna upp för restauranggäster. Verksamheten kommer att ha omkring 10 anställda och man har redan nu påbörjat rekryteringsprocessen. 

– Vi har kollat på detta alternativ länge och nu har vi efter ett proffsigt bemötande utav Kilenkrysset slagit till! Vi tror stenhårt på Strängnäs, det är en bra kommun med invånare som passar väl in på vår kundgrupp. Att hitta en fastighet med den här placeringen känns riktigt lyckat, vi kommer kunna nå både Strängnäsborna samt vägtrafikanterna. Något som vi vet av erfarenhet är strategiskt rätt. Vi ser fram emot att få bjuda Strängnäsborna på en genuin restaurangupplevelse! säger Joakim Wiklander, vd Brödernas.

-Konceptet som restaurangkedjan Brödernas erbjuder är något som vi tror kommer ge både Strängnäs och vår handelsplats ytterligare ett lyft. Att dom dessutom visat en väldigt stark drivkraft och engagemang till att få denna hyresaffär att gå igenom är något som vi på Kilenkrysset värdesätter hos en blivande hyresgäst.  Nu väntar vi bara på öppnandet så vi Strängnäsbor får chansen att äta en grym burgare framöver, säger Pelle Heikman förvaltningschef Kilenkrysset.

För mer information vänligen kontakta
Per Heikman, Förvaltningschef Kilenkrysset AB
Telefon: 0152- 244 61
E-mail: per.heikman@kilenkrysset.se

Joakim Wiklander, VD Brödernas
Telefon: 076 -166 96 56
E-mail: joakim@brodernas.nu

Solberga Handelsplats
På Solberga Handelsplats hittar du några utav Sveriges största varumärken inom livsmedel, elektronik och shopping. Handelsplatsen ligger i ett naturnära område på ca 23 000 kvm i nära anslutning till E20 samt kollektivtrafik. Sen den första butiken fanns på plats 1989 har området vuxit och utvecklats till att bli Strängnäs attraktivaste handelsplats. Med 13 butiker kan man på ett och samma område erbjuda besökaren ett brett sortiment – Någonting för alla. Inom hela handelsområdet finns tillgång till fri parkering, allt i nära anslutning till respektive butiksentré. Restaurang- och Caféverksamheter inom området kan erbjuda besökaren både lunch, fika och ett brett sortiment av nybakat. Läs mer på www.solbergahandelsplats.se

Brödernas
Brödernas grundades 2016 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander. Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen riktigt goda hamburgare. Restaurangbröderna Jonas och Joakim har drivit och ägt restauranger i över ett decennium. Verksamheter har drivits både i Stockholm, Visby, Örebro och i Lofsdalen. Brödernas succé och popularitet visar att Brödernas koncept är värt att satsa på, och därför påbörjade Jonas och Joakim sökandet efter rätt partners att tillsammans driva vidare kedjans expansion. I januari 2019 blev det klart att bröderna tar in nya bröder! Entreprenörerna Monir Kalgoum samt välkände svenska NHL proffset Mika Zibanejad (New York Rangers) blev därmed en del av koncernen. Läs mer på https://www.brodernas.nu/